Autocares Serrano

ESCOLAR

Entenem la importància del transport escolar com un servei essencial per als col·legis. Per aquest motiu, comptem amb una àmplia flota d’autocars i minibusos amb capacitats que van des de 14 fins a 74 places, tots ells complint amb els més alts estàndards de seguretat i confort, incloent-hi la normativa 443/200, sobre les condicions de seguretat en el transport escolar i de menors.

A més hem de destacar, que els nostres vehicles compta amb tecnologia avançada i respectuosa amb el medi ambient, que redueix les emissions de CO₂ i minimitza l’impacte ambiental. 

El nostre servei de transport escolar abasta una varietat de necessitats com a rutes escolars, excursions, colònies,  i trasllats a piscines o altres activitats extraescolars, així com viatges de fi de curs a Espanya o Europa.

Col·laborem amb els centres educatius per a adaptar-nos a les seves necessitats específiques. Realitzem un estudi i anàlisi conjunta de tot el calendari d’activitats per a coordinar i planificar de manera eficient el transport escolar de cada centre, oferint les condicions més avantatjoses.

La flota és revisada periòdicament i tota ella equipada amb cinturons de seguretat en totes les butaques, arcs de seguretat antibolcada i anti deformants, frens ABS, anti derrapada ARS i carrosseries amb resistència a impactes laterals i frontals, fa que sigui el transport idoni per als més petits.

La seguretat dels nostres passatgers és la nostra màxima prioritat.

Autocares para transporte escolar

/ALTRES SERVEIS

Autocares para transporte a congresos e incentivos

Congressos i incentius

Trasllat d'assistents a
recintes firals.

VEURE MÉS

Alquiler de autobuses para entidades deportivas

Entitats

Entitats esportives i associacions culturals.

VEURE MÉS

Alquiler de autobuses para viajes

Turisme

Transport especialitzat
per a viatgers.

VEURE MÉS

¡Nos encanta que estés interesado en formar parte de nuestro equipo!

¿Qué ofrecemos?

  • Un ambiente de trabajo dinámico y colaborativo y oportunidades de crecimiento profesional.
  • Valoramos la dedicación, la profesionalidad y el compromiso.

 

Si eres una persona motivada y te gustaría unirte a nuestro equipo, te invitamos a enviar tu currículum vitae al departamento correspondiente.

¡Únete a nuestro equipo de profesionales!

GRÀCIES PER CONFIAR
EN NOSALTRES

Et donarem resposta ben aviat.