Autocares Serrano

CONGRESSOS I INCENTIUS

Posem a la disposició de les agències organitzadores de congressos i incentius un equip de professionals, experts en la gestió i organització de la logística del transport terrestre.

El nostre servei de lloguer d’autocars per a congressos i incentius a Barcelona, facilita els trasllats dels assistents cap als recintes firals, centres de formació, congressos, estacions de tren, aeroports, hotels, etc., i els portem de retorn al destí que vostè ens indiqui, perquè pugui concentrar-se en el que realment importa: el seu esdeveniment.

Oferim una flota de vehicles moderna i actualitzada que inclou autocars, minibusos, turismes i vans amb conductor, equipats amb tecnologia d’última generació que compleixen amb la normativa EURO VI, que estableix els límits màxims d’emissions contaminants que poden emetre els vehicles. 

Els nostres vehicles compten amb comoditats excepcionals, com a seients confortables, taules de treball, cafetera, wifi i climatització. Amb aquestes característiques, els nostres clients poden gaudir d’una experiència de viatge confortable.

Disposem de conductors experimentats i altament capacitats que coneixen bé la ciutat de Barcelona i els seus voltants.

Si està buscant un servei de transport fiable i eficient per al seu pròxim esdeveniment a Barcelona, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres. Estarem a la seva disposició per a col·laborar en la planificació del seu transport i brindar-li una experiència excepcional.

Estarem a la seva disposició per a col·laborar en la planificació del seu transport i brindar-li una experiència excepcional.

Autocares para transporte a congresos e incentivos

/ALTRES SERVEIS

Autocares para transporte escolar

Escolar

Servei esencial per a
transport de col·legis.

VEURE MÉS

Alquiler de autobuses para entidades deportivas

Entitats

Entitats esportives i associacions culturals.

VEURE MÉS

Alquiler de autobuses para viajes

Turisme

Transport especialitzat
per a viatgers.

VEURE MÉS

¡Nos encanta que estés interesado en formar parte de nuestro equipo!

¿Qué ofrecemos?

  • Un ambiente de trabajo dinámico y colaborativo y oportunidades de crecimiento profesional.
  • Valoramos la dedicación, la profesionalidad y el compromiso.

 

Si eres una persona motivada y te gustaría unirte a nuestro equipo, te invitamos a enviar tu currículum vitae al departamento correspondiente.

¡Únete a nuestro equipo de profesionales!

GRÀCIES PER CONFIAR
EN NOSALTRES

Et donarem resposta ben aviat.